despre noi

Lemon Photos s-a născut din iubirea pentru artă a unui cântăreț, Andrei, și o actriță, Cătălina. Avem experiență de peste 5 ani în fotografie și dorim să surprindem cele mai importante momente din viața voastră.

Avem un mod relaxat de a aborda ziua nunții. Ne străduim să captăm emoții autentice fără a interveni în cursul firesc al evenimentelor. Iubim să fim creativi și prin intermediul tehnologiei, a aparaturii, reușim să surprindem sentimente, emoții, prieteni, o privire sau sentimentul unui părinte fericit pentru copilul său. Ne place să imortalizăm momentele neregizate, dar pentru sedința foto vom veni cu sugestii și idei pentru ca la final să primiți poze memorabile.

Suntem stabiliți în București, dar ne putem deplasa și-n țară pentru că menirea unui fotograf este să descopere locuri, oameni și provocări noi.

Fotografia de portret e cea în care putem împreună să explorăm concepte noi. Puteți alege o locație din București sau din împrejurimi sau să facem poze în studio.

“Numai fotografia a reușit să împartă viața umană într-o serie de momente, fiecare dintre ele având valoarea unei existențe complete.” – Eadweard Muybridge

Pentru mai multe informații despre pachetele noastre poți consulta secțiunea de prețuri, iar pentru tipurile de fotografie pe care le abordăm te invităm să explorezi galeria și albumele noastre.

Așteptăm să ne cunoaștem pentru a aduce un aport amintirilor dumneavoastră, care peste ani vă vor face să retrăiți clipele importante.
Address:
Lemon Photos, București