Cine suntem?

Lemon Photos s-a născut din iubirea pentru artă a unui cântăreț, Andrei, și o actriță, Cătălina. Avem experiență de peste doi ani în fotografie și dorim să surprindem cele mai importante momente din viața voastră.

Avem un mod relaxat de a aborda ziua nunții. Ne străduim să captăm emoții autentice fără a interveni în cursul firesc al evenimentelor. Iubim să fim creativi și prin intermediul tehnologiei, a aparaturii, reușim să surprindem sentimente, emoții, prieteni, o privire sau sentimentul unui părinte fericit pentru copilul său. Ne place să imortalizăm momentele neregizate, dar pentru sedința foto vom veni cu sugestii și idei pentru ca la final să primiți poze memorabile.

Suntem stabiliți în București, dar ne putem deplasa și-n țară pentru că menirea unui fotograf este să descopere locuri, oameni și provocări noi.

Fotografia de portret e cea în care putem împreună să explorăm concepte noi. Puteți alege o locație din București sau din împrejurimi sau să facem poze în studio. Se oferă cel puțin 40 de fotografii în format digital editate în Lightroom și Photoshop.

Pentru mai multe informații despre pachetele noastre poți consulta secțiunea de servicii, iar pentru tipurile de fotografie pe care le abordăm te invităm să explorezi galeria noastră.

Ce spun clienții noștrii despre noi

Câteva din recenziile care ne aduc satisfactie și ne readuc aminte de ce ne place atât de tare să facem fotografii și să imortalizăm emoții:

Raluca Trăsnea

"Photo shooting-ul a fost minunat! Cătălina are un fel de-a fi prin care te relaxează și te face să te simți într-un safe place. Studioul este scos direct din revistele de design interior, iar dotările sunt minimaliste, dar foarte bine alese. După editare, fotografiile sunt pur simplu perfecte. Întrec toate așteptările: artă pură! Fie că ești actor (sau persoană publică) și ai nevoie de un nou portofoliu, fie că pur și simplu vrei să te distrezi sau, poate, vrei ca fotografiile mâncării tale să poată fi puse în ramă sau pe Instagram, aici găsești tot ce vrei. O echipă talentă, dedicată și profesionistă. Și nu, nu sunt subiectivă, just give it a try!"

Cezara Munteanu

"O experiență miinunată! Andrei și Cătălina te fac să te simți confortabil și relaxat pe toată durata ședinței. Au venit cu idei și au fost fost extrem de creativi!"

Contactează-ne